KELIOS PRIEŽASTYS, KODĖL VERTA DAŽYTI LAIPTINES

1 balandžio, 2018by AdministracijaLaiptinių remontas

laiptine-8-2-1200x1600.jpg

Grįžę namo pirmiausia įžengiate į laiptinę ir matote – niūrias spalvas, netvarkingas sienas, jaukumo nesuteikiančią aplinką… Tačiau taip būti neturėtų. Aplinka į kurią grįžtate turi būti tvarkinga, švari ir maloni Jums. Vienas pagrindinių akcentų, kuris nuteikia teigiamai arba neigiamai – sienos ir jų spalva. Mūsų meistrų rekomendacija – atnaujinkite savo laiptinės sienas, nudažykite jas ir pajusite jų teikiamus privalumus.

  1. Atgaivinsite patalpą. Ne veltui sakoma, kad tam tikra spalva lemia tam tikrą nuotaiką. Įrodyta, jog spalvos turi stiprų psichologinį poveikį žmogaus nuotaikai ir bendrai savijautai. Pasirinkite tokią, kurios poveikis būtų teigiamas.
  2. Sumažinsite arba padidinsite erdvę. Tam tikru metodu nudažytos sienos gali formuoti vizualų laiptinės dydį ir kartu sukurti jai modernią išvaizdą. Tiesa, šiuo atveju svarbu atsižvelgti į patalpos paskirtį, parinkti tinkamas spalvas ir tokiu būdu sukurti gerą bendrą namo visumą.
  3. Pašalinsite defektus ir smulkius sienų ar lubų paviršiuje matomus trūkumus. Lygios ir pasteline spalva nudažytos sienos suteiks gražų estetinį vaizdą, sudarys švaros ir tvarkos įspūdį.
  4. Padidinsite būsto vertę. Šis kriterijus svarbiausias tiems, kurie planuoja parduoti savo butą. Ne paslaptis, kad jo vertę kelia ne tik įrengtas paties buto interjeras, bet ir laiptinės būklė. Tiesa, pastebėta, kad tvarkinga laiptinė kelia saugumo jausmą.

Išties, juk norint džiaugtis patrauklia aplinka, reikia labai nedaug – pasamdyti profesionalus ir po kurio laiko mėgautis matomais rezultatais.

Adresas

Laisvės al. 99 – 6B kab. (2a.), Kaunas LT-44291

El.paštas

info@magnesta.lt

Tel.nr

Direktorius +370 609 99729 Buhalterija +370 601 88180

Rekvizitai

MB “Magnesta“ ; Įm. k. 304583934 ; Direktorius: Paulius Zinkevičius ; Sąskaita: AB ”Swedbank” LT737300010152609521 ;