PROBLEMOS, SU KURIOMIS SUSIDURIAMA DAŽANT LAIPTINES, IR BŪDAI, KAIP JŲ IŠVENGTI

1 balandžio, 2018by AdministracijaLaiptinių remontas

Laiptine2-5-1200x2133.jpg

Net ir naudojant aukščiausios kokybės įrankius, rekomenduojamus tam tikroms dažų rūšims, susiduriama su iškylančiomis dažymo problemomis. Tačiau nepulkite panikuoti! Jos – išsprendžiamos.

  1. ATSIRADUSIOS DĖMĖS. Ypač laiptinėse dažnai tenka maskuoti ant sienų esančius ryškius piešinius – nitroemalėmis pieštus grafičius, flomasteriu rašytus užrašus ir pan. Pasitaiko atvejų, kad jie būna uždažomi, tačiau ilgainiui išryškėja. Kad taip nenutiktų, rekomenduojama piešinius uždažyti baltos spalvos gruntu, kuris blokuoja įvairias dėmes. Maža to, tokį gruntą galite nuspalvinti norima dažų spalva.
  2. VOLELIO ŽYMĖS. Kartais pastebima, jog ant nudažyto paviršiaus atsiranda volelio palikti rėžai arba atsispindi jo tekstūra. Tai gali lemti daugybė priežasčių – ir netinkami dažai, ir prasti įrankiai, ir dažymo technika. Norint išvengti šios problemos, patariama pasirinkti kokybiškus volelius (trumpo plauko), neleisti, kad ant volelio sukietėtų dažai. Dažymo darbus pradėkite nuo artimiausio kampo prie lubų.
  3. ĮTRŪKIMAI IR PLYŠIAI. Būna, jog nudažius sienas, išryškėja plyšiai, o kampuose atsiranda įtrūkimai. Su šia problema susiduriama pasirinkus netinkamos rūšies hermetiką ir norint to išvengti geriausia rinktis aukštos kokybės akrilinius arba silikoninius dažus, kurių nepaveiks kontaktas su vandeniu, kurie pasižymi elastingumu ir puikiai prisitaiko prie paviršiaus ir su juo vykstančių pokyčių.

Tad vieno kalto – lėmusio Jūsų netenkinantį estetinį vaizdą – nėra. Norėdami kokybiško rezultato atsakingai rinkitės darbo priemones ir dažymo darbus atliksiančius meistrus.

Adresas

Laisvės al. 99 – 6B kab. (2a.), Kaunas LT-44291

El.paštas

info@magnesta.lt

Tel.nr

Direktorius +370 609 99729 Buhalterija +370 601 88180

Rekvizitai

MB “Magnesta“ ; Įm. k. 304583934 ; Direktorius: Paulius Zinkevičius ; Sąskaita: AB ”Swedbank” LT737300010152609521 ;