LAIPTINIŲ DAŽYMAS

1 balandžio, 2018by AdministracijaLaiptinių remontas

laiptine-5-2-1200x1600.jpg

Nutrupėjusios sienos, išblukę dažai ir netvarkingas estetinis vaizdas – taip atrodo dažno daugiabučio (ypač senos statybos) laiptinė. Vis dėlto pastebime, kad ilgainiui žmonėms tampa svarbi aplinka, kurioje jie gyvena ir kurią kasdien mato, todėl norėdami tvarkos jie vis dažniau kreipiasi į specialistus. Esminis dalykas, atnaujinantis visą laiptinės vaizdą – tinkamai nudažytos sienos, lubos ir kiti laiptinėje esantys elementai.

Mūsų komanda dirba vadovaudamasi kokybės, sąžiningumo ir operatyvumo principais, todėl darbus atliekame ne tik profesionaliai, bet ir suteikiame savo darbams garantiją bei pogarantinę priežiūrą.

KOKIUS LAIPTINIŲ DAŽYMO DARBUS ATLIEKAME?

Mes siūlome:

  • lubų ir sienų dažymo paslaugas
  • langų dažymo paslaugas
  • laiptų dažymo paslaugas
  • turėklų, skydelių, pašto dėžučių ir kitų laiptinės elementų dažymo paslaugas

KODĖL VERTA ATLIKTI LAIPTINĖS DAŽYMO DARBUS?

Pirmiausia, tai užtikrina švarą, o kartu su ja ir saugumą. Ne paslaptis, jog daugiabučių laiptinės – puiki vieta veistis mikrobams ir įvairioms bakterijoms. Jei Jūsų laiptinė bus tvarkingai nudažyta ir reguliariai prižiūrima, Jūs užkirsite kelią ligų ir nešvarumų plitimui.

Ne mažiau svarbus ir tvarkingos aplinkos keliamas jaukumo jausmas, malonus akiai įspūdis, kurį suteikia tinkamomis, dažniausiai švelniomis patselinėmis spalvomis nudažytos laiptinės lubos ir sienos.

Galiausiai, tai dažymo darbai yra praktiški ir išties naudingi, nes gali padėti paslėpti įvairius trūkumus, įbrėžimus arba visiškai pakeisti nusibodusią patalpos išvaizdą. Neužmirškite, jog tinkamai nudažyta patalpa atgaivina patalpos vidų ir pakelia nuotaiką.

KODĖL VERTA RINKTIS MUS?

Mes užtikriname, kad dažymo darbus atliksime:

Kokybiškai. Dirbame su kokybiškomis priemonėmis. Renkamės patvarias ir ilgaamžes medžiagas, turinčias unikalių savybių.

Profesionaliai. Kiekvienam atliekamam darbui pritaikome jam tinkamiausias medžiagas. Pavyzdžiui, grindims dažniausiai renkamės epoksidinę dangą, kuri nepraleidžia vandens, yra atspari mindžiojimams, įbrėžimams. Tai itin patvari, eksploatuojant savybių nekeičianti medžiaga. Šios rūšies dangos didžiausias privalumas yra tai, kad darbas su ja paprastas, greitas ir nebrangus, o kokybe ir grožiu ji prilygsta brangioms keraminėms plytelėms. Mūsų specialistai renkasi šią medžiagą, nes epoksidinė grindų danga atrodo estetiškai ir spalvingai.

Taip pat iš patirties žinome, kad laiptinės lubas ir sienas geriausia dažyti apsauginėmis betono dangomis. Tokios medžiagos  privalumas – paprastas ir greitas procesas, t. y. dažomų paviršių nereikia papildomai paruošti – nei plauti kreidos, nei valyti / gramdyti senų dažų. Pastebėjome, kad įprasti emulsiniai dažai, skirti laiptinių remontui, labai greitai (jau po vienerių metų) atsilupa, nubyra kartu su tinko gabalais, todėl stengiamės to išvengti naudodami geras medžiagas. Be to, mūsų naudojama medžiaga labai gerai įsigeria į dažomus paviršius, puikiai maskuoja net menkiausius įtrūkimu ir netgi turi savybę juos sutvirtinti. Dar vienas labai svarbus privalumas – unikali betono dangos cheminė sudėtis, kuri nebijo vandens, todėl tokią dangą galima plauti, o ištepus – lengva prižiūrėti ir greitai sutvarkyti.

Atsakingai. Galime atlikti visus reikiamus dažymo darbus – nuo smulkių laiptinėje esančių elementų, tokių kaip pašto dėžutės ar skydeliai, iki sienų ar lubų. Jums nereikės rūpintis jokiomis papildomomis paslaugomis ir specialistų paieškomis. Tad jei norite atnaujinti Jus supančią aplinką, kreipkitės į profesionalus, kurie užtikrins, jog visi laiptinės dažymo darbai būtų atlikti nepriekaištingai!

Už konkurencingą kainą. Kainas nustatome įvertinę atliktus darbus ir sunaudotus medžiagų kiekius. Klientams suteikiame aiškią ataskaitą, už ką buvo sumokėta.

Jei nusprendėte atnaujinti laiptinę ir pasinaudoti laiptinės dažymo paslaugomis, kreipkitės į profesionalius specialistus. Mes visuomet stengiamės, kad mūsų darbo rezultatas būtų – švari, tvarkinga ir maloniai nuteikianti laiptinė.

Adresas

Laisvės al. 99 – 6B kab. (2a.), Kaunas LT-44291

El.paštas

info@magnesta.lt

Tel.nr

Direktorius +370 609 99729 Buhalterija +370 601 88180

Rekvizitai

MB “Magnesta“ ; Įm. k. 304583934 ; Direktorius: Paulius Zinkevičius ; Sąskaita: AB ”Swedbank” LT737300010152609521 ;