LAIPTINIŲ REMONTAS

1 balandžio, 2018by AdministracijaLaiptinių remontas

Laiptine2-3-1200x2133.jpg

Tvarkingai ir estetiškai atrodanti laiptinė ne tik sukuria Jūsų būsto jaukumą, bet ir padidina jo pridėtinę vertę. Be to, laiptinė – pirmas įspūdis, kurį susidaro pas Jus apsilankantys svečiai, todėl jei norite būti gerai įvertinti, turėtumėte skirti savo dėmesio laiptinės sutvarkymui ir remontui. Per savo darbo metus pastebėjome, kad gyventojai (ypač daugiabučių) ne itin noriai imasi šių darbų, todėl mes siūlome įvairias laiptinių remonto paslaugas, kurios padės Jums sutaupyti savo laiko ir, tikime, paliks patenkintais, kai matysite galutinius rezultatus.

KOKIAS LAIPTINIŲ REMONTO PASLAUGAS MES TEIKIAME?

Kokybiškai ir greitai atliekame:

Lubų remonto darbus – tinkamai paruošiame lubas ir atliekame pagrindinius, su jomis susijusius, darbus – nuplauname kreidą, nugruntuojame, nudažome.

Sienų remonto darbus – tinkamai paruošiame sienų paviršių, nugruntuojame, sutvarkome sienose esančius pažeidimus / įtrūkimus, nutinkuojame, atkuriame kontūrą ir galiausiai nudažome.

Visų metalinių paviršių remonto darbus – langų rėmų, durų, radiatorių, turėklų, elektros skydelių, plintusų, pašto dėžučių ir kitų reikiamų elementų dažymą. Be to, senus porankius galime nesunkiai pakeisti naujais, taip pat galime įmontuoti naujas pašto dėžutes – sekcijomis po kelias, išdėstytas stulpeliu, arba eile, atskirai kiekvienam gyventojui.

Elektros instaliacijos darbus – keičiame šviestuvus, jungiklius, sutvarkome instaliacinius laidus arba, esant poreikiui, sumontuojame naują instaliaciją.

Grindų dažymo darbus – sutvarkome plintusus, laiptus ir aikšteles.

Nuo laiptų remonto iki visos laiptinės dizaino sukūrimo – tai mūsų komandos darbo sritis, kurioje dirba tik profesionalūs ir ilgametę patirtį turintys specialistai.

KODĖL VERTA INVESTUOTI Į LAIPTINĖS REMONTĄ?

  1. Tvarka, švara ir moderni aplinka. Laiptinė, atitinkanti šiuos kriterijus, padidina ir Jūsų būsto vertę (ypač svarbu tuo atveju, jei ketinate parduoti butą).
  2. Saugumas ir taupumas. Šiuo metu itin populiarūs ir vartotojų mėgstami LED šviestuvai su judesio davikliais. Tai reiškia, kad laiptinėje bus ne tik užtikrinta šviesa reikiamu metu, bet ir sutaupysite, nes apšvietimas savaime įsijungs tik tuo metu, kai priartėsite prie laiptinės.
  3. Šiltesnės patalpos. Jūsų pageidavimu gali būti įrengtos naujos durys ir tinkamai sutvarkyti langai, pro kuriuos neprasiskverbs šaltis.
  4. Maloniai nuteikia. Tiek Jus, tiek ir Jūsų svečius, kurie, nepamirškite, pirmiausia užeina ne į Jūsų būtą, o į laiptinę maloniai nuteiks estetiškas laiptinės vaizdas.

APIE KĄ TURĖTUMĖTE PAGALVOTI, JEI NUSPRENDĖTE ATLIKTI LAIPTINĖS REMONTĄ?

  1. Kokio remonto norėsite – kosmetinio, nežymaus ar didelio, atliekamo iš pagrindų (nuo lubų ir sienų sutvarkymo iki grindų sudėjimo, pašto dėžučių įrengimo).
  2. Kaip norėsite nudažyti laiptinę, kokia turėtų būti sienų ir lubų spalva. Mūsų specialistai pataria nemarginti laiptinės keliomis spalvomis, nes tai nesuteiks nei grožio, nei jaukaus estetinio vaizdo. Daug gražiau atrodo laiptinės, kurios nudažytos pastelinėmis spalvomis.
  3. Kokius specialistus pasirinksite. Jei kreipsitės į atsakingus ir gerai savo darbą išmanančius specialistus, jie patars, ką ir kaip geriausia atlikti, kokie remonto darbai yra būtini / pagrindiniai, o kurie – šalutiniai, taip pat racionaliai suplanavę reikiamus darbus, jie padės Jums sutaupyti.

Norime atkreipti Jūsų dėmesį, kad mūsų remonto specialistai, atlikdami laiptinių remontą, naudoja šiuolaikiškas priemones, padedančias sutaupyti ir laiko, ir pinigų. Atnaujintos laiptinės savo išvaizda iš tiesų gali konkuruoti su naujos statybos namų laiptinėmis.

KĄ TURĖTUMĖTE ŽINOTI, JEI NUSPRENDĖTE ATLIKTI LAIPTINĖS REMONTĄ?

Daugiabučių laiptinės neretai būna netvarkingos, nes neturi vieno savininko, todėl atsakomybė už jos švarą ir tvarką paskirstoma visiems. Patirtis rodo, kad tokiu atveju niekas nesiima iniciatyvos ir ilgainiui į laiptinę tampa net nemalonu užeiti. Tad ką daryti jei nusprendėte, jog Jūsų laiptinei reikia remonto? Atsakymas gana paprastas – pirmiausia, sutvarkyti formalumus.

  1. Suorganizuoti namo gyventojų susirinkimą ir raštu priimti sprendimą dėl leiptinės remonto. Tam turėtų pritarti ne mažiau kaip pusė namo gyventojų. Nutarus, kad reikalingas laiptinės remontas, privalu išrinkti atsakingą atstovą, atstovaujantį gyventojų interesams, ir nurodyti jo vardą, pavardę, adresą ir kontaktinį telefono numerį.
  2. Kai raštu sutvarkyti prašymai, tuomet turi būti rasta įmonė, galinti suteikti visas laiptinei reikalingo remonto paslaugas, ir paruošta darbų sąmatą. Gyventojams nurodomas laikotarpis, iki kada turi būti surinktos lėšos planuojamiems remonto darbams.
  3. Įmonė, altikusi remonto darbus, privalo juos priduoti atsakingam atstovui.

Tai viskas, ką reikėtų daryti norint turėti tvarkingą, švarią ir suremontuotą laiptinę. Visa kita galite palikti mums – mes garantuojame, kad po mūsų atliktų laiptinės remonto darbų turėsite tvarkingą, švarią, saugią ir estetiškos išvaizdos laiptinę.

Adresas

Laisvės al. 99 – 6B kab. (2a.), Kaunas LT-44291

El.paštas

info@magnesta.lt

Tel.nr

Direktorius +370 609 99729 Buhalterija +370 601 88180

Rekvizitai

MB “Magnesta“ ; Įm. k. 304583934 ; Direktorius: Paulius Zinkevičius ; Sąskaita: AB ”Swedbank” LT737300010152609521 ;