PRAMONINIŲ, GAMYBINIŲ PATALPŲ SIENŲ IR LUBŲ GLAISTYMAS, DAŽYMAS

1 balandžio, 2018by AdministracijaPatalpų remontas

patalpu-remontas3-1200x900.jpg

Jei nusprendėte atsinaujinti darbo vietą ar turimas pramonines arba gamybines patalpas, veikiausiai, labiausiai tinkantis būdas tai padaryti – nudažyti sienas bei lubas. Per ilgus praktikos metus mes pastebėjome, kad dažnai tai daroma savarankiškai, neturint nei žinių, nei įgūdžių, todėl nemenkai nukenčia kokybė.

Ne paslaptis, jog yra labai daug būdų / sprendimų, kaip galima pakeisti sienų ir lubų išvaizdą, tačiau dažymas vis tik išlieka geriausius rezultatus suteikiančiu variantu. Mūsų meistrų komanda yra pasirengusi padėti Jums tinkamai sutvarkyti sienas ir lubas.

MŪSŲ TEIKIAMOS PASLAUGOS

  1. Pagrindo paruošimas. Prieš dažant sienas ar lubas, pirmiausia turi būti paruoštas pagrindas. Šiam darbui reikalingas glaistas, gruntas ir kitos medžiagos. Tinkamai nepasiruošus dažymo procesui, dažai nebus patvarūs, greitai nutrupės ir Jums vėl reikės dažytojo paslaugų.
  2. Paprastasis dažymas. Jeigu Jūsų patalpų sienoms ar luboms reikia pagrindo ir paprastos bazinės spalvos, tuomet išsirinkite spalvą ir mes operatyviai atliksime visus reikiamus darbus.
  3. Perdažymas arba matomų defektų šalinimas. Ne tik pramoninės, gamybinės patalpos, bet ir namų aplinka linkusi senti, atrodyti neišvaizdžiai ir nejaukiai, todėl tokiais atvejais reikalingas remontas. Mes kokybiškai galime perdažyti Jūsų patalpų lubas ir sienas, panaikinti matomus defektus.

KAIP PASIRENGTI LUBŲ IR SIENŲ GLAISTYMUI BEI DAŽYMUI?

Labai svarbu tinkamai pasirengti lubų bei sienų glaistymo, dažymo darbams, nes jiems atlikti naudojama skystos konsistencijo smedžiaga, galinti išsipilti, nutekėti ar prisitaškyti. Tad svarbiausia, ką reikia padaryti – iš patalpos išnešti daiktus arba aptraukti juos apsaugine plėvele. Taip pat patariama nuimti elektros lizdų dangtelius, o dažant lubas, nukabinti šviestuvus.

Vis tik svarbiausia – kad sienos ir lubos būtų švariai nuvalytos, be dulkių.

KODĖL VERTA RINKTIS MŪSŲ SIŪLOMAS PASLAUGAS?

  • Dirbame su itin kokybiškomis priemonėmis ir kreipiame nemažai dėmesio į jų savybes. Naudojame populiarius silikoninius ir silikatinius dažus, nes jie neformuoja plėvelės ant dengiamojo paviršiaus, susigeria į pagrindą ir leidžia fasadui kvėpuoti.
  • Tinkamai parenkame dažus, individualiai atsižvelgdami į kiekvieną atvejį. Dažydami lubas ar sienas pramoninėse, gamybinėse patalpose visuomet stengiamės pasirinkti tokius dažus, kurie būtų hidrofobiški, atsparūs mechaniniams ir cheminiams pažeidimams, neleidžiantys veistis mikroorganizmams – tai itin svarbūs kriterijai. Atsižvelgiame ir į patalpos būklę ir neretai pasiūlome rinktis blizgius dažus, kurie geriau atstumia nešvarumus, arba tamsesnius dažų atspalvius, ant kurių mažiau matomos dulkės.
  • Dirbame kruopščiai, atsakingai, profesionaliai. Laikomės numatytų terminų, darbus atliekame pagal susitartas sąlygas.
  • Dažymo paslaugas teikiame geromis kainomis ir klientui palankiomis sąlygomis.

Kreipkitės ir mes atliksime visus reikiamus dažymo darbus – nuo kokybiškų ir patvarių dažų parinkimo iki viso dažymo proceso įgyvendinimo ir pastebimo rezultato.

Adresas

Laisvės al. 99 – 6B kab. (2a.), Kaunas LT-44291

El.paštas

info@magnesta.lt

Tel.nr

Direktorius +370 609 99729 Buhalterija +370 601 88180

Rekvizitai

MB “Magnesta“ ; Įm. k. 304583934 ; Direktorius: Paulius Zinkevičius ; Sąskaita: AB ”Swedbank” LT737300010152609521 ;